אחרי שבועות רק מתבקש לאכול משהו בריא, לא? הפעם נעשה זאת עם גרגרי חומוס מתובלים-נהדרים שאני נורא אוהב. הם חרפרפים במידה ויהיו מעולים לצד כל מנה שתעלה על דעתכם.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם.
מצרכים
350 גרם גרגירי חומוס מבושלים
5 כפות שמן זית
כף גרגירי כמון
כף פפריקה מעושנת
4 שיני שום קצוצות
בצל גדול פרוס דק
פלפל צ'ילי אדום פרוס
2 פלפל שושקה מנוקים, פרוסים
מלח, פלפל גרוס
מיץ מלימון אחד
חופן כוסברה קצוצה
הכנה
- מטגנים בשמן החם את החומוס עם הפפריקה, מלח ופלפל כשלוש דקות ומוציאים לקערה גדולה.
- מוסיפים למחבת מעט שמן, גרגירי כמון, בצל, שום, צ'ילי ופלפלים. ממליחים ומפלפלים ומטגנים יחד כחמש דקות.
- מחזירים את החומוס ומיץ הלימון למחבת ומבשלים יחד תוך עירבוב כשתי דקות.
- מכבים את האש, מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים.
ואם במנות קלילות ובריאות עסקינן, נסו גם את זה:
האם משקל החומוס, לפני או אחרי בישול?
היי, כתוב במתכון, אחרי בישול