גרגרי חומוס, בצל ופלפלים

אחרי שבועות רק מתבקש לאכול משהו בריא, לא? הפעם נעשה זאת עם גרגרי חומוס מתובלים-נהדרים שאני נורא אוהב. הם חרפרפים במידה ויהיו מעולים לצד כל מנה שתעלה על דעתכם.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם.

מצרכים

350 גרם גרגירי חומוס מבושלים

5 כפות שמן זית

כף גרגירי כמון

כף פפריקה מעושנת

4 שיני שום קצוצות

בצל גדול פרוס דק

פלפל צ'ילי אדום פרוס

2 פלפל שושקה מנוקים, פרוסים

מלח, פלפל גרוס

מיץ מלימון אחד

חופן כוסברה קצוצה

 

הכנה

  1. מטגנים בשמן החם את החומוס עם הפפריקה, מלח ופלפל כשלוש דקות ומוציאים לקערה גדולה.
  2. מוסיפים למחבת מעט שמן, גרגירי כמון, בצל, שום, צ'ילי ופלפלים. ממליחים ומפלפלים ומטגנים יחד כחמש דקות.
  3. מחזירים את החומוס ומיץ הלימון למחבת ומבשלים יחד תוך עירבוב כשתי דקות.
  4. מכבים את האש, מערבבים פנימה את הכוסברה ומגישים.

ואם במנות קלילות ובריאות עסקינן, נסו גם את זה:

סלט אטריות שעועית טבעוני

הצטרפו לשיחה

  1. המבשל במחשכים says:

    האם משקל החומוס, לפני או אחרי בישול?

    1. אהרוני Author says:

      היי, כתוב במתכון, אחרי בישול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close