סלט נהדר, קליל, מרענן ומהיר להכנה. כזה שישדרג את ארוחת הצהריים בימים שבהם מתחשק משהו מרענן וטעים במקום סלט ירקות סטנדרטי. הפומלה חביבתי נהדרת בסלטים, במיוחד כשמשדכים אותה עם בצלי שאלוט פריכים, כמו במתכון הזה.
מצרכים
אבוקדו בשל חתוך לקוביות
פומלה מפורקת לפלחים ללא הציפה
בצלי שאלוט פריכים (אפשר לקנות בחנויות מצרכים מהמזרח הרחוק)
לרוטב:
3 כפות מיונז
4 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
כף חרדל
2 כפות סוכר
מלח, פלפל גרוס
איך מכינים
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
- שמים את האבוקדו והפומלה בקערה, יוצקים עליהם את הרוטב ומערבבים בעדינות.
- מפזרים את שבבי השאלוט הפריכים.
אפשר להוסיף לסלט כל אחד לחוד או את כולם ביחד:
- צ'ילי אחד פרוס דק
- צרור עלי כוסברה
- 4 בצלים ירוקים קצוצים