עוגיות קוואקר מלוחות עם גבינת פרמז'ן

אני מת על עוגיות מלוחות, בין השאר בגלל שאפשר לשחק איתן ולעשות איתן כל מה שעולה על הדעת. הפעם הלכתי על עוגיות קוואקר עם כמות נאה של גבינת פרמז'ן, קימל ורוזמרין, שהולכים ביחד נהדר. כל הבית התמלא ריח משכר של גבינה ועשבי תיבול. תענוג.
סורו לעמוד האינסטגרם שלי, שם תראו איך הכנתי את העוגיות שלי.

מצרכים

100 ג' קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
100 ג' קמח שיבולת שועל
60 ג' קמח
מעט קימל
כפית אבקת אפיה
מעט מלח
מעט רוזמרין קצוץ
100 ג' חמאה מומסת
80 מל' מים חמים
150 ג' גבינת פרמז'ן מגורדת
עוגיות קוואקר מלוחות עם גבינת פרמז'ן
עוגיות קוואקר מלוחות עם גבינת פרמז'ן
צילום: רחל אהרוני

איך מכינים

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: הקוואקר, קמח שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפיה, המלח, הקימל והרוזמרין.
  2. מערבבים יחד את המים והחמאה המומסת.
  3. מוסיפים את תערובת החמאה-מים לתערובת היבשים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הגבינה ולשים היטב עם הידיים עד שהגבינה נטמעת בתערובת.
  5. מקמחים מעט משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעובי של סנטימטר או שניים.
  6. קורצים עוגיות בעזרת רינג או כוס.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-25 דקות.

*המתכון בשיתוף קוואקר.

ואם בעוגיות מלוחות עסקינן, נסו גם את אלה ההונגריות:

עוגיות גבינה מלוחות: הגרסה ההונגרית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close