כרעיים בשרניות בציפוי קליל של שומשום, עשבי תיבול, חרדל ובלסמי מתקתק. זו מנה שכולם אוהבים, ובנוסף לכל היא גם פשוטה להכנה.
מצרכים
4 כרעיים חצויות
100 גרם שומשום מלא
3 בצלים ירוקים קצוצים
מלח גס, פלפל גרוס
לציפוי:
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
2 כפות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
כף חרדל
כף מיונז
2 כפות עלי תימין
מעט שבבי צ'ילי חריפים
איך מכינים
- מערבבים בקערית את חומרי הציפוי.
- מניחים את הכרעיים בתבנית מרופדת נייר אפיה עם צד העור כלפי מעלה.
- מורחים את העופות בתערובת, מפזרים מעליהם מלח גס, פלפל גרוס ואת השומשום בצפיפות.
- צולים בחום של 190 מעלות כחמישים דקות עד שהשומשום זהוב יפה.
- מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.
תתחדש על הבלוג החדש. הוא נפלא! את העוף במרינדה אפשר להשאיר במקרר ללילה ולצלות למחרת?
היי דני,
אפשר ואף מומלץ.
שבת שלום