כרעיים צלויות בציפוי שומשום

כרעיים בשרניות בציפוי קליל של שומשום, עשבי תיבול, חרדל ובלסמי מתקתק. זו מנה שכולם אוהבים, ובנוסף לכל היא גם פשוטה להכנה.

 

מצרכים

4 כרעיים חצויות

100 גרם שומשום מלא

3 בצלים ירוקים קצוצים

מלח גס, פלפל גרוס

 

לציפוי:

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

2 כפות דבש

3 כפות חומץ בלסמי

כף חרדל

כף מיונז

2 כפות עלי תימין

מעט שבבי צ'ילי חריפים

 

איך מכינים

  1. מערבבים בקערית את חומרי הציפוי.
  2. מניחים את הכרעיים בתבנית מרופדת נייר אפיה עם צד העור כלפי מעלה.
  3. מורחים את העופות בתערובת, מפזרים מעליהם מלח גס, פלפל גרוס ואת השומשום בצפיפות.
  4. צולים בחום של 190 מעלות כחמישים דקות עד שהשומשום זהוב יפה.
  5. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.

הצטרפו לשיחה

  1. תתחדש על הבלוג החדש. הוא נפלא! את העוף במרינדה אפשר להשאיר במקרר ללילה ולצלות למחרת?

    1. אהרוני Author says:

      היי דני,
      אפשר ואף מומלץ.
      שבת שלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close