עוד מתכון שאפשר לשייך בשמחה למה שאני מכנה "מחלקת הרושם". הוא גם טעים באופן שערורייתי וגם יפה וחגיגי. הכינו אותו לארוחה חגיגית, בשבועות או סתם כדי לשמח מישהו אהוב, והוא יאהב אתכם חזרה.

 

מצרכים

500 גרם בצק עלים על בסיס חמאה

צרור אספרגוס חלוט

4\3 מיכל שמנת מתוקה

2 ביצים

מלח, פלפל גרוס

חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

4 כפות עירית קצוצה

 

איך מכינים

  1. מרדדים את הבצק למלבן דק. מרפדים תבנית אפיה מלבנית בבצק, מהדקים לתבנית ,חותכים את השוליים המיותרים ומכניסים למקפיא לעשר דקות.
  2. מערבבים את השמנת, הביצים, המלח, הפלפל, העירית והגבינה.
  3. מסדרים את האספרגוס בתבנית בשכבה אחת כשהם צפופים אלה לאלה. הניחו אותם אחד עם הקצה כלפי מעלה ואחד עם הקצה כלפי מטה, לסירוגין.
  4. יוצקים עליהם את תערובת השמנת-ביצים.
  5. אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה עד שפני הטארט שחומים מעט.

הצטרפו לשיחה

  1. לורן הרץ says:

    המון הצלחה עם האתר החדש

  2. המתכון נראה מדהים. שתי שאלות: כשאין אספרגוס בנמצא, איזה ירק יתאים? בנוסף, מה גודל התבנית?

    1. אהרוני Author says:

      היי ענבל,
      את יכולה להשתמש בפרחי ברוקולי במקום.
      והתבנית היא בגודל 22×30.

      1. רב תודות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close