סלט של קישואים טריים ומוצרלה

אם, בשיטוטיכם בעיר, תתקלו במקרה בקישואים קטנים (!) ונאים למראה, אנא רכשו אותם. אנחנו נכין מהם סלט נפלא של קישואים טריים (כן כן, טריים). הם כל כך טעימים ככה, במצבם הטבעי, כשהם פרוסים דק-דק. אם יש לכם מנדולינה, זה בדיוק הזמן לשלוף אותה ולהשתמש בה (בזהירות!).

 

מצרכים

3-4 קישואים קטנים, פרוסים דק ככל האפשר לאורכם

צרור עלי רוקט טריים ורעננים

2 כדורי גבינת מוצרלה טרייה, קרועים ביד

 

שמן זית עדין

מיץ מלימון אחד

מלח גס, פלפל שחור גרוס

 

איך מכינים

  1. מערבבים את הקישואים הפרוסים עם 3 כפות שמן זית ושתי כפיות מיץ לימון. מערבבים היטב ככה שכל הפרוסות תהיינה מצופות בתערובת.
  2. מניחים באופן חופשי על צלחת גדולה.
  3. מערבבים בעדינות את עלי הרוקט עם מעט שמן זית ומעט מיץ לימון ומניחים בערימה ליד הקישואים.
  4. מפזרים מעל קרעי מוצרלה ומטפטפים עליה מעט שמן זית.
  5. מפזרים מעל לכל מלח גס ופלפל גרוס.
  6. זהו.

 

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם.

ואם בסלטים קלילים עסקינן, נסו גם את זה:

סלט עלים עם אגסים, אגוזים וגבינה כחולה: חגיגי ונהדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close